Bijeenkomst kandidaat raadsleden.

Op 21 april heeft een digitale informatieavond plaats gevonden voor VVD leden die overwegen zich kandidaat te stellen om raadslid te worden. Er werd door Mitchell Boldewijn en Judith Schouten informatie gegeven over de procedure, welke documenten heb je nodig en hoe ziet het proces eruit. Hans de Best als de voorzitter van het bestuur lichtte de taken van het bestuur toe. Het is ook mogelijk om je op een andere manier in te zetten voor de VVD als het raadslidmaatschap nog te vroeg komt, namelijk in het bestuur.

Daarna was het de beurt aan demissionair staatssecretaris Barbara Visser die met veel enthousiasme vertelde hoe haar carrière eruit heeft gezien tot nu toe en welke tips ze meegeeft. Dennis Straat is nu burgemeester van Landsmeer en dat doet hij met veel plezier. Dennis heeft een inkijkje gegeven in het verschil tussen een politieke en een bestuurlijke rol. Dennis heeft ook tips meegegeven aan de aanwezigen. 

Na nog een vragenronde was de sessie rond 21 uur afgelopen. Barbara en Dennis bedankt voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan deze sessie!

Ben je nu toch nieuwsgierig geworden wat de mogelijkheden zijn als raadslid of een rol in het bestuur? Neem dan contact op met Mitchell via: mitchell.boldewijn@vvdzaanstad.nl