Groen Waterrijk een feit

Al ruim 3 jaar zet de VVD zich in om de zogenoemde Forbostrook terug te geven aan de wijk. Na een inventarisatie langs de deuren is er een agenda initiatief geweest in 2018. De wijkmanager is er mee aan de slag gegaan en een groep enthousiaste bewoners van de wijk zijn om de tafel gegaan om een mooi plan te maken.

Bij de Begrotingsraad in 2019 is het voorstel aangenomen om het terrein voor 5 jaar terug te geven aan de inwoners en te zien hoe het initiatief tot bloei kan komen. Het komen tot goede afspraken met de gemeente was nog niet eenvoudig maar met af en toe een goed gesprek is het gelukt. Helaas door Corona was er geen groots moment mogelijk. Alleen voorzitter Saskia Hille, Rita Noordzij als wethouder en David Kooi als wijkmanager waren aanwezig. Neemt niet weg dat de VVD heel blij is dat het initiatief is opgepakt door de wijk en het is gelukt om in ieder geval 5 jaar de tijd te hebben om er iets heel moois van te maken. 

Nu nog een oproep. Op zaterdag 13 en zondag 14 maart gaat Groen Waterrijk echt van start met de eerste werkzaamheden op het terrein. Alle coronamaatregelen worden in acht genomen. Alle hulp is welkom. U kunt zich opgeven via: info@groenwaterrijk.nl Graag met vermelding van uw naam, uw contactgegevens en wat uw bijdrage kan zijn in kennis of uitvoering.