Uitnodiging bijeenkomst Ondernemersfonds

Ondernemersverenigingen zoals het Zaans Ondernemersnetwerk willen een ondernemersfonds oprichten in Zaanstad. Hiervoor willen ze een verplichte OZB verhoging doorvoeren op alle panden die geen woning zijn, € 70, per € 100.000. Dit betekent een stijging van het tarief met 13% verdeeld over de eigenaar en de gebruiker van het gebouw. De gemeente heeft het voornemen om dit fonds te faciliteren en te bewerkstelligen. De gemeenteraad neemt na de zomer een besluit over het wel of niet invoeren van het ondernemersfonds.

Wij, raadsleden van VVD Zaanstad zijn ons aan het beraden wat wij van dit voorstel vinden. En daarom willen wij graag uw mening weten. Om daarop een gefundeerd antwoord te kunnen geven hebben wij  de initiatiefnemers van het ondernemersfonds uitgenodigd om hun standpunt te komen toelichten.

Daarna horen we graag wat u van dit fonds denkt. Heeft u ideeën hoe het geld besteed kan worden en wilt u wel of niet hieraan deelnemen dat willen wij graag van u horen.

Gezien het belang en impact van het ondernemersfonds hebben wij besloten nog voor de zomervakantie een bijeenkomst te organiseren en wel op 6 juli 2016.


Open gesprek over het ondernemersfonds

Datum: woensdag 6 juli 2016

19.30 uur – 20.00 uur Inloop 

20.00 uur – 21.30 uur Dialoog/open gesprek

21.30 uur – 22.30 uur Borrel

Locatie: Volleyhal,  Nieuwendamstraat 4, 1507 JE te Zaandam


Wij gaan graag met u in gesprek en laat uw stem horen tijdens deze avond!

Met informatie over het ondernemersfonds vindt u via deze link: http://www.zonvooru.nl/2014/ondernemersfonds/