Gerard Hartog vertrekt en Harm Jan Egberts geïnstalleerd als fractielid

Tijdens de Raadsvergadering van donderdag 21 januari 2016 is de heer Gerard Hartog als fractielid VVD Zaanstad gestopt ivm een verhuizing.

Het Bestuur en de Fractie dankt de heer Hartog voor zijn inzet de afgelopen jaren voor een liberaler Zaanstad. En wenst hem veel succes en geluk in Alkmaar.

Tijdens de zelfde Raadsvergadering is de heer Harm Jan Egbert geïnstalleerd als fractielid.  Het Bestuur en Fractie wenst de heer Egberts veel succes als fractielid.

Gerard Hartog is verantwoordelijk geweest voor de portefeuilles:
Financiën, grondzaken , gebiedsontwikkeling en milieu.
Hij is tweede woordvoerder op de onderwerpen Ruimtelijke ontwikkeling, Wonen en erfpacht geweest.
 
“Al voor zijn raadsperiode heeft Gerard Hartog een voorliefde voor financiën en cijfers gehad maar ook de absolute deskundigheid. Hij was ook voorzitter van de audit commissie. De audit commissie is de verbindende schakel tussen de gemeente raad, de accountant en de rekkamer. Hij heeft altijd gevoel voor cijfers en getallen getoond. Hij heeft zijn werk op zodanige wijze uitgevoerd dat hij zowel voor de raad, als voor de accountant, als voor de gemeentelijke dienst een hele belangrijke rol heeft vervuld.” zei burgemeester Faber tijdens de vergadering.

Gerard Hartog heeft een dankwoord gesproken en geschetst hoe hij precies zijn werk als raadslid heeft ervaren. Hij heeft verteld dat zijn moeder ooit ook een raadslid is geweest in de gemeente Zaanstad. Dit heeft hem altijd geïnspireerd om zelf raadslid te worden. Hij herinnert zich alle mooi momenten en neemt met dankbaarheid afscheid van zijn collega’s die dit mooi werk mogen blijven doen.

Burgemeester Faber overhandigde hem een bos bloemen en bedankte hem voor zijn inzet.

Zet cookies aan om de video te tonen.